0

Blött

Ikväll så har jag varit på Lyckan och badat med Marie och hundarna. Jag och marie doppade oss inte, bara fötterna/benen och jag tycker att det inte var så jätte kallt i vattnet. Men hundarna badade, Alma var lite fegare ;P Det började tyvärr blåsa lite på slutet så man fick inte den bästa badkänslan :P

Nu sitter jag, Alma och mamma i soffan och väntar på att ovädret ska dra förbi. Brukar aldrig vara så noga med att dra ut alla sladdar, men nu åskar det ordentligt och regnar riktigt hårda droppar. Tycker faktiskt att det är ganska mysigt med sånt här väder, men det blir aldrig sånt oväder i stan så som vi brukar få i stugan. Undra varför det skilljer så, det kan nästan aldrig bli riktigt mkt oväder i stan, men det kanske är bra.

Ska även passa på att gratta min bror som klarade körkortet idag! Nu är han en stor kille, kändes ganska konstigt då han tog audin och körde iväg tidigare idag :)

Igår så hittade jag ett jätte fint nagellack som jag letat efter ett tag. Så nu har jag målat naglarna med det, en riktig sommar färg :)