0

Våran helg

Jag överlevde helgen! Och barnen också för den delen. Gick faktiskt bättre än förväntat att vara själv med barnen, vissa saker är enklare då man är själv. Samtidigt är det skönt att vara två också i mycket, men man blir väldigt effektiv då man är själv. Två nätter kändes dock lämpligt, gruvar mig för om en månad då åker Simon till Umeå måndag-torsdag, alltså fyra dagar som känns lite tufft. Om barnen bara sover och alla är friska så ska det nog gå bra, men sen när har man en vecka som är så?!

Simon hade det väldigt trevligt i helgen, fiskeresa med grabbarna. Aida fick även träffa på ripa många gånger, hon var både duktig och mindre duktig ;)

Själv åkte vi ner på stan med min mamma på lördagen, där åt vi en tidig lunch och var med i guldungar. Killarna fick även träffa på en brandbil som var dagens bästa för båda! Sedan började det regna så mycket så då passade det bra för oss att åka hem och vila. Innan middagen åkte vi och handlade och då blev det en muta i form av lego. Tror det är orsaken till att helgen gick så bra också, Emmett är så duktig på att bygga! Och jag och han hade riktigt trevligt att sysselsätta resten av helgen med lego :) vi hann även med en riktigt god middag hos Simons mamma :)

En mutad med svenska barnvisor och andra med lego = perfekt frukost utan bråk

Igår plockade vi varsin burk med lingon och killarna hann klä av sig och bada halvt innan Simon kom hem och gjorde oss sällskap.

Nu är vardagen igång. Killarna är lämnade på förskolan, vilket gick bra. Jag sitter och lyssnar på kursintroduktionen (och bloggar ;)).