0

Balkongdörrar

Vi passade på att fara och hämta våra balkongdörrar då de öppnade i förmiddags och idag har "vi" sysselsatt oss med att sätta in dörren som ska vara i källaren, bra att ha det gjort innan värmen ska sättas igång. Enligt Simons beräkningar så skulle det ta en timme men det har tagit hela dagen, den bittra sanningen då man bygger hus, allt tar längre tid är vad man tror! Jag menar bara att köra hem dem tog ju över en timme.. Men så sjukt snyggt det blev, värt varenda krona, jag är så kär. Det var en speciell känsla att se den första synliga detaljen i huset sättas in, man fick en bättre känsla och bekräftat att man valt rätt. 

Simons föräldrar har varit här ute i solen med oss hela dagen så vi bjöd dem på middag och sen ville Emmett följa med dom hem och sova, så jag och Simon har suttit och rullat tummarna (nästan iaf) och undrat vad man gjorde då man bara har ett barn.. Emmett har ju varit inne i en period det senaste halvåret då han inte har velat sova borta, men för några veckor sedan så ville han sova hos sin mormor och morfar, och ikväll var det farmor och farfars tur, mysigt för alla inblandade :) 





Ethan är inne i en period då han är väldigt svårsövd, sjalen är det enda som fungerar så tack och lov för den! Men nu sover han för kvällen, får se om jag kan få i honom lite mer mat innan vi lägger oss sen så att jag kanske får sova några timmar i sträck iaf :)