0

Frisk?!

Nu i 2 dagar så har jag och Emmett mest legat hemma och tagit de lugnt, jag känner mig fortfarande frusen och trött i kroppen och Emmett har som inget tålamod och är så där grinig och tjurig så jag vet inte om han är helt friskt heller.. Hade nog tänkt att prova skicka honom till dagis imorgon ändå för han har inte feber och är knappt snorig så då är det ju svårt att se om det är något annat som han lider av.. Är verkligen emot att skicka sjuka barn till dagis så jag vill vara helt säker på att han orkar med imorgon och är frisk, men det är så svårt att veta för i torsdags så tyckte jag att han var rätt så pigg men då grät han och var SÅ trött på dagis.. Imorgon ska även jag jobba på ett dagis för första gången, är lite nervös men det ska bli jätte skoj, det är ett jobb som jag alltid har velat prova på och som jag tror passar mig. Stor familj eller ett jobb med barn har jag alltid velat ha, så vi får se vad de blir :p Är nog däremot ett slitsamt jobb men nu är det ju dax att söka utbildningar till våren och förskollärare + årskurs 1-3 är mitt andrahandsval, så vem vet det kanske är mitt framtida jobb som jag provar på imorgon? 
Men just eftersom jag ska jobba imorgon så blir det ju en ganska lång dag för Emmett också, men jag hoppas att det blir bra, annars får Simon vabba! Sen blir det dagis för Emmett på onsdag också för då har jag också lite jobb men på torsdag så ska vi försöka passa in vaccinationen till honom (2 månader för sent..) så då får vi kanske en ledig dag tillsammans :)
Man får inte dansa på bordet olydiga pojke! 😜

Han hittade årets sista pysalis som vi hade odlat, SÅ sjukt goda dom var, tyvärr tyckte Emmett det också så vi övriga i familjen fick inte smaka så många..