0

Halloween 2016

Jag har många fina minnen då jag var liten och min faster och farmor fixade halloween party hemma hos min farmor och farfar. Så det kanske är anledningen till varför jag älskar att fixa och pyssla en massa här hemma då det kommer en sådan anledning. Ni skulle även ha sett glädjen i Emmetts ögon under de senaste två dagarna, oslagbart. Till idag så ringde Emmett och bjöd in Simons kusiner på halloween fika och sen bjöd han även in sin farmor och farfar plus Enji. Så vi hade en supertrevlig eftermiddag tillsammans här hemma! Simon hade bakat bullar så de fanns nygräddade nutella och vanliga bullar. Jag hade fixat en pumpa plus en mindre pumpa med mini pumor/physalis ritade med choklad. Sen hade vi båda bakat chokladbollsspindlar ;) väldigt pyssligt och lite tidskrävande, men jag tror både jag och Simon tycker sånt är lite roligt också.

Förutom att baka ut bullarna som hade kalljäst under natten så började vi dagen med att besöka lite skoteraffärer eftersom det var skoternsdag idag. Pojkarna var lyriska! Skulle vilja köpa en minifyrhjuling till Emmett i julklapp, så vi får se om vi lyckas skrapa ihop till det..

Pumparna blev uppdaterad med lite tatueringar ikväll

Nu till ikväll satt vi ut pumpan och Simon fixade en glödlampa i den, så nu ska den förhoppningsvis lysa upp höstmörkret hos oss i några dagar :)

Emmetts morfar hade skämt bort honom med nytt lego, så vi har även sysselsatt oss med att bygga detta idag. Tur att vi fick hjälp av våra gäster! ;)