0

En morgon med Ethan

Spännande liv med en 3årig Ethan. Man får aldrig en lugn stund direkt, typ som denna morgon.. Han vaknade 3.30 och höll oss föräldrar vakna. Så när Emmett kom in 5.30 och det inte gick att hålla kvar Ethan i sängen längre så var vi föräldrar helt slut på och lät barnen gå upp själva. Vaknar i panik då Ethan kommer in med en halv alvedonflaska som jag vet var nästan full kvällen innan, och tänker att han har druckit upp halva. Han lärde sig öppna dessa flaskor för länge sedan! När jag vaknat lite så inser jag dock att det är en annan flaska och att han inte druckit något, utan kom in för att fråga om han fick.. 

Jag ber Ethan klä på sig.. han kommer tillbaka och säger att han inte har några kalsonger i garderoben, så jag säger att de finns uppe i tvättstugan. Ethan går då upp och efter en stund hör vi tvättmaskinen gå där uppe. Så vi inser att vi måste kliva upp! 

Uppe har då Ethan fyllt behållaren för sköljmedel, med sköljmedel som han hämtat på en hög hylla med hjälp av en stol han styrt fram. Han har även hunnit köra ett par kalsoner i tvättmaskinen och när tvättmaskinen hade spolat vatten på kalsongerna så avbröt Ethan programmet och tog ut kalsongerna och hade lagt de i torktumlaren och startat torktumlaren! Vi pratar inte många minuter detta hinner hända på! Arbetsam kille iaf, men han skapar ganska mycket arbete runt om kring sig 😉 

Samtidigt som vi är i tvättstugan och styr upp så har Ethan öppnat förpackningen med en rakapparat vi tagit hem. Vi hör då den låta, eftersom Ethan dessutom stoppat i den i eluttaget och pekar med fingret närmare och närmare på det vassa på rakapparaten. Han säger då att han tycker att pappa ska klippa sig. Vi hinner precis ta undan den innan han skär sig på den. 

När vi sedan kommer på dagis så har Ethan på sig sommarskorna och vinterskorna är glömda hemma. Så stress fram och tillbaka.. 

Så det var en normal morgon med Ethan.. underhållande men svettig 😜 haha. 

Fattar inte att jag dessutom kom på den dumma idéen att fara på badhuset själv med killarna idag. Simon sa att han skulle jobba länge och vi hade kallt kött i kylen som passade perfekt att ta med sig, så jag åkte dit med killarna. Egentligen gick de väl ganska bra, förutom i duschen och omklädningsrummet som de spårade lite. Helt slut på och känner mig helt plötsligt inte så taggad på sommarlov 😅

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)