0

Gräsänka

Nu är vi inne i en period då Simon är/kommer att vara borta och jobba en massa. Blir väldigt mycket pusslande sånna stunder. För barnens skull så vill jag ha barnvakt max en kväll för dem under vardagen, men det är svårt att få ihop ibland. På något konstigt sätt så är det mycket kvällstid.  Sen är det ju Emmetts slalomträning och en massa sjukdomar som härjar så här års. Men allt går, man får bara vara den bästa chef som ska koordinera allt för att få det att flyta på bra bara :) 

(null)

(null)

(null)
Hade en förkyld kille här hemma i fredags. Det negativa med att vara lärare är att man har barn som blir "lidande" än hur man gör det med vab, man känner alltid att man skulle ha varit på de andra stället.. Men är ens egna barn sjuka så går det ju samtligt inte att göra någonting åt.. 
(null)
Mjölkfri deg såklart och en pizza med mjölkfri ost till Ethan. Tänk va lättare de är att vara allergisk idag om man jämför för flera år sedan?!
(null)

(null)


(null)

(null)
Och de eviga matbilderna. Behöver jag säga att jag älskar god mat? 😅  Efter jag drog ner sockret så har jag däremot blivit sugen på mackor och mjöl-mat.. inte bra.. men en sak i taget 😉 Så blev hemmagjord pizza en dag och våfflor på barnens begäran en dag då jag var själv hemma med dem. Hittade en glass som var gjort på dadlar som huvudingrediens, den blev uppskattad av barnen! 

(null)

(null)
Men i söndags så använde vi upp köttet som blev över efter pizzan. Kan va de godaste på länge. Har blivit så förtjust i vetnamesiskt inspirerad mat! Så vi körde ihop en egen variant på sallad, barnen älskade det också. Allt var uppdelat och bra för deras smak 😉