0

Söndag

Simon var i Hemavan i slutet av veckan och jobbade, sen stannade han även kvar till sent på lördagen för att jaga/träna med Aida. Gav SÅ mycket för Aida och nu har hon varit helt slut på sedan hon kom hem ;) 


Igår så klev vi upp och tänkte passa på att köra skoter då det var första dagen vi var lediga och det fanns snö ute. Men allt bara jäklades, skotern startade inte och startkablarna som min bror hade lagt i lådan på fyrhjulingen som var i fyrhjulingen som stod hos min pappa.. Det var iskallt ute på morgonen, men vi tog oss iväg en liten kort sväng. 

Sen skulle vi göra något vettigt och tänkte fixa några passbitar i köket, men då fungerade ingen såg vi har.. Och nyckeln till förrådet som det fanns en fungerande såg i var hos mina föräldrar.. Vi fick iaf gjort lite, men sen ringde jag min syster som hade fått lägenhetsnykeln till hennes lägenhet. Så för att göra något så styrde jag upp hennes flytt (som hon hade tänkt göra på måndagen). Så vi agerade flytthjälp och åt pizza tillsammans, väldigt mysigt! Man blir alldeles varm i magen och kommer ihåg alls minnen från då jag och Simon flyttade hemifrån för första gången! 

Aida har lärt sig från fjällen att gräva ner sig då hon fryser, stackarn som inte har något underhudsfett
Pojkarna bak, här bryter vi genusnormerna. Och det var över vägen de flyttade, så därför fuskades det med bilstolar..
Lite möbelbygge
Ethan gillade belöningen efter lite flytt- och möbelbygge-hjälp