0

Motarbetad

Vilken dag, jag har försökt att se allt posetivt, men allt har bara gått emot mig.. Det började med att jag cyklade till skolan och solen lyste så jag tänkte att det här kanske blir en ganska bra dag, men så fel jag hade. Det började med att jag krockade med en annan cykel, det gick som tur var ändå kanska bra jag fick bara lite grönska på benet. Men så fruktansvärt klantigt gjort av mig. Sen då jag kom till skolan så fick vi veta resultatet på duggan och jag hade ett poäng för lite för att få nått bonuspoäng. Och det var ändå ganska väntat, men jag blir ändå så less då det är typ ett plus-tecken som fattas och då det bara är så pass lite som hade behövts.. Sen så var jag och fixade naglarna idag och jag blev inte så nöjd som jag hade hoppats.. Och nu när jag skrev det här inlägget så råkade jag markera allt och sudda allt, så nu gör jag ett nytt försökt!

Men jag har iaf varit på stan nyss eftersom dom hade kvällsöppet och tröstschoppat lite, så nu känns livet lite bättre iaf :) Sen det bästa av allt är att jag har beslutat mig för att hoppa över fredagen och fara hem till Lycksele imorgon.  Det var två månader sen jag var där sist och konstigt nog saknar jag Lycksele väldigt mycket! :)

Jag hade tänkt att lägga in några bilder men eftersom jag knappt har nån mottagning på telefonen i min lägenhet, så får det bli imorgon istället!