0

Paris

Då var vi hemkomna från Paris. Skönt att vara hemma, men skönt att ha varit med om den här resan de senaste dagarna. Man känner att man fått påfyllning av D-vitamin och fina minnen. 

På den här resan valde vi att lägga pengar på ett fint hotell. Flygbiljetterna däremot hittade vi väldigt billigt och för första gången reste vi även med bara handbagage, och eftersom vi hade packat bra och kom bra tider till båda flygplatserna så tycker jag de funkade bra. Sen bilade vi ner till Arlanda eftersom det kostade mycket för oss 4 att ta oss ner på ett annat sätt. Det negativa med att Ethan är 2 år är ju att han behöver en egen biljett till allt.. dyrt.. Så det blev lite långa restider, men det är ju de negativa med att bo ute i norrlandsskogen. Men samtligt har jag efter den här resan aldrig uppskattat just att komma hem till norrlandsskogen så mycket som jag gjorde. Och anledningen till det är den rena och friska luften, för jag upplevde luften i Paris som rätt dålig efter några dagar där. 

Att resa med barn i en stor stad är inga problem, man kan göra allt som man annars hade gjort. Men man hinner kanske en fjärdedel, då allt tar längre tid med barn. Så vi måste tillbaka till Paris om några år för att uppleva det vi missade, var bland annat några museum som jag hade velat besöka. 

Vi kom till Paris tidigt på söndagen så vi hann lämna väskorna på hotellet och sen satte vi oss på en turistbuss och åkte runt Paris för att se staden innan vi checkade in på hotellet.

Här kommer lite bilder på det vi hann med tom söndagen. Nu ska jag förbereda morgondagens jobb så fortsättning kommer i ett senare inlägg... 

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vila innan middag
(null)

(null)
Kvällsfika..
(null)

(null)