0

Mosaik

Inredningen i huset är exakt samma känsla som då jag löser en svår matteuppgift. Det blir köttfärs i hjärnan och tankarna bara går om varandra, för då löser man en sak men eftersom allt sitter ihop så måste man lösa nästa sak och sen är frågan när man löst alla små saker om man får ihop en helhet på slutet. Och igår var det exakt de tankarna i mitt huvud och då var det killarnas dusch-toalett där nere och en vanlig enkel toalett där uppe som var den svåra ekvationen. Lösningen blev väldigt stilrent och enkelt där uppe och då blir det samma klinker som hela övervåningen (stora vita) och ljusgråa väggar, typ spackel eller målat av nått slag. Ska kanske försöka få in ljusrosa på några detaljer också, men mer om den toaletten senare. Det var iaf en skön känsla för jag har hållt på och funderat på den där toaletten så mycket! 

Men "killarnas" toalett är det nu bestämt att det blir mosaik på alla väggarna (får se om jag hinner ångra mig igen innan det är beställt..). Sen blir det något ljust enkelt (läs: billigt) golv. 

Sen sista toaletten blir grå men det blir en senare historia då vi bor i huset och den dagen vi känner att vi måste ha ett badkar. Så för att spara lite tid och pengar så tar vi det lite lugnt med den..
Är mest inne på den gröna men är den lite för mycket?
Vad tror ni om hela toaletten i denna?
Eller denna som sitter i duschen? 

Svårt att hitta inspiration hur det blir med mosaik på en hel toalett, inte så många som gör det? Haha. Men allt annat blir iaf vitt i så fall i badrummet för att lugna ner rummet lite. Men annars är det väldigt snyggt med nästan vit mosaik också fast lite glittrigt i, men det känns lite fegt på en barntoalett?