0

Tid tillsammans

Har haft en riktigt lyxig lördagsmorgon, jag fick ligga kvar i sängen medan killarna klev upp. De åt fil och sedan åkte de iväg för att handla och kom hem med en blombukett, färskt bröd och ett paket de hade hämtat ut. Och samtidigt som jag duschade så fixade Simon i ordning värsta brunchen med pannkakor, bacon och en massa goda mackor såklart. 

I paketet var det Emmetts nya overall som hade kommit då hans förra hade gått hål i så vi var tvugna att byta till en ny.. Då vi hade tittat runt på internet så fastnade Emmett direkt för den neon gröna som var "likadan som Sandras skoter", men storleken var då tyvärr slut så jag beställde en annan men då fick jag mejl om att de hade tappat bort den från lagret så vi var tvugna att välja en annan overall. Så det blev en massa extra krångel speciellt då alla overaller nästan är slutsålda den här årstiden, men tillslut hittade Simon åt den Emmett egentligen ville ha i rätt storlek från Molos hemsida och då passade han på att beställa en likadan som (förhoppningsvis) Ethan kan ha nästa vinter och har vi tur kan nog Emmett ha sin då också.. Men idag kom som sagt paketet hem och Emmett blev helt överlycklig då han öppnade och såg "ååååh, det var ju en sån som jag ville ha!". Förhoppningsvis så passar den även nästa vinter och även fast färgen inte är speciellt praktisk(redan smutsig) så har vi iaf en supernöjd kille här hemma. 

Vi var ju såklart tvugna att inviga overallen så vi tog oss ut hela familjen med skotern och boben bakom för att fara och fika i aggavan. Var väldigt skönt att komma ut och Ethan knöt jag fast i sjalen där han satt nöjt hela tiden, lite svårt att hålla koll på honom då han verkligen blir inbäddad i mig, men han verkade nöjd och det är väldigt praktiskt på alla sätt :)