0

Maskeradfika

Halloween imorgon, jag tycker alla anledningar att få pyssla och göra lite kalas här hemma är roligt. Brukar vara duktig på att se till att det blir en mysig pumpa som lyser upp höstmörkret också, en höstplantering med ett ljus hade ju inte varit dumt heller.. MEN i år tar jag en paus, känner noll inspiration till någonting annat än att få färdigt huset. Man har kommit till en punkt då man bara vill få det färdigt nu och få tillbaka ett normalt liv! Tänkt att kunna bjuda hem någon på middag eller ha kalas där man får plats några hemma. Och kanske ta ett bad eller laga mat i ett riktigt kök! Ni fattar inte hur mycket jag längtar! 

Men det blev iaf en liten utklädnad i år då hela familjen klädde ut oss lite enkelt igår då de hade maskeradfika på Emmetts förskola. Vi köpte en tigerpyjamas till Ethan och ett par öron på 70% rabatt till Simon, annars tid vi det vi hade hemma. Jag var en gammal tant, Ethan en liten tiger, Emmett en byggare och Simon nått typ av kattdjur ;) 



Emmett var så stolt och gick runt med byggarkläderna hela dagen. Roligt att se vilken skillnad från ifjol. Verktygen var självklart med i jobbarbyxorna. Simon fick jag tyvärr inget bildbevis på då vi stressade iväg och efteråt var han snabb med att tvätta av sig :( 
Måste sy några musöron så Ethan kan vara en mus nästa år, visst ser ni hur bra han hade passat som det? Sötpojken!
Efter förskolan/dagis så for vi till bagarstugan för att göra lite pizza till middag och hjälpa till med lite mjukkaka :)