0

Vecka 23 (22+0)

Bebisen är nu 20 cm från huvud till rumpa och väger ca 500g. Det verkar vara en stark bebis det här också och det bultar på så ordentligt i magen att man redan kan se det från utsidan vissa stunder. Simon fick även känna några ordentliga sparkar igår då bebisen höll på att möblera om som mest där inne, vilket är ca 22.30 på kvällarna. 

Vi har varit bortskämda med att Emmett sover till 8/8.30 på mornarna under den senaste månaden, men den senaste veckan har han istället valt att stiga upp mellan 4-6.. Jag vill bara bryta ihop av sånna mornar då jag är så sjukt trött, men man får väl bara vänja sig tills man snart har en till som jag gissar vill vara vaken och busa vissa tider då man inte själv känner för det.. För den senaste veckan så har även bebisen i magen börjat ha en vakenperiod kl 6 då det är helt omöjligt att somna om! Bebisen i magen reagerar även mycket på ljud och rörelser utifrån, som idag vid bygget då Simon sågade så var det någon som vaknade och bultade på där inne igen. Det är ju egentligen en ganska obehaglig och konstig känsa att man har ett liv inne i sin mage, ibland får man sig ju sparkar som inte alls är speciellt sköna! Men samtidigt är det ju så fascinerade och helt sjukt att man har kunnat skapa ett liv där miljarder saker kunde ha blivit fel, men tack vare att kroppen fungerar som den ska så har allt blivit rätt. En frisk bebis med 10 fingrar och 10 tår❤️
Tycker att magen är lite annorlunda mot för sist, både att den blev stor tidigt men även att den är lite bredare. Den här bebisen tycker om att bre ut sig lite på bredden tror jag ;)